Yaşam

Fenomen Noel Robinson bu kez Türkiye’de dans etti! Eylemine kızan vatandaşlar yakasına yapıştı

“Neolgoescrazy” takma adıyla tanınan ve Instagram’da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Noel Robinson, dünyanın birçok yerinde yaptığı dans performanslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç fenomen geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek görüntü çekmeye başladı. CZN Burak ve Yasin Cengiz gibi sosyal medya fenomenleriyle de çeşitli görüntüler çeken fenomen, Galata Kulesi önünde ve Eminönü’nde çekim yapmak istedi.

BOĞAZINIZA TAKILIYOR

Galata Kulesi’nin yanında onu izleyen bir kişinin yüzüne çarpan olay, beklediğim bir tepkiyle karşılaştı. Ne olduğunu anlayamayan vatandaş, fenomenin boğazına düğümlendi. Robinson ise dans etmeye başladı ve kabarık saçlarını göstererek kendini tanıttı. Vatandaş görüntünün çekildiğini anlayınca fenomeni gülümseyerek izlemeye başladı.

FENOMENİ ZORLAYARAK TEPKİ VERDİ

İstanbul’un çeşitli yerlerinde video çeken fenomen, turistlerin uğrak yeri olan Eminönü’ne de giderek fotoğraf çektirdi. Yaşlı bir esnafın tezgâhından izinsiz mal alan fenomen, dans etmeye başladı. Olaya tepki gösteren esnaf, kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı.

kozanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu